Miel De Boeck

Gemeenteraadslid

Gemeenteraadslid sedert januari 2007.
Schepen van Cultuur, onderwijs en toerisme van september 2016 tot december 2018.
Sedert 3 januari 2019 terug gemeenteraadslid.
Net als vroeger, toen ik nog werkzaam was op het gemeentehuis, eerst als hoofd van de technische dienst en daarna als gemeentesecretaris ben ik nog graag bij de mensen en spring ik in de bres waar het nodig is.

Ik ben al jaren actief voor onze gemeente. Ik begon bij het gemeentebestuur van Wolvertem te werken in 1966. Met de fusie in 1977 werd ik hoofd van de technische dienst van de fusiegemeente Meise.
In 1985 werd ik aangesteld als gemeentesecretaris.
In 2006 ging ik met pensioen en stelde mij kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen op de lijst van CD&V en behaalde 1026 voorkeurstemmen. 
In het verenigingsleven ben ik nog actief lid van de veteranen van voetbalclub HO Wolvertem-Merchtem en van de Wielertoeristenclub Eddy Merckxvrienden.
In beide verenigingen bekleedde ik de functie van secretaris tot in 2017
In mijn jong leven speelde ik 16 jaar in het 1° elftal van KSC Wolvertem. Daarna was ik nog trainer van de 1° ploeg bij: Eendracht Peizegem, Vlug Op Wemmel en KFC Meise. Nadien heb ik nog gedurende 3 jaar de juniores van KSC Wolvertem getraind.

Ik ben graag bij de mensen en tracht zoveel mogelijk hulp te bieden en raad te geven.
Sterke punten: Kennis en ervaring in: gemeentewetgeving en dossiers. Gedreven en man van zijn woord. 


Waarom kies je voor CD&V?

CD&V is een gezinspartij, die werkt aan een solidaire samenleving, waar economische groei samengaat met sociale vooruitgang.

Waar wil jij je de komende 6 jaar voor inzetten?

De leefbaarheid in de gemeente is een hoofdzaak. Het is veel omvattend o.a. een gezonde leefomgeving, mobiliteit, open ruimten handhaven, veilige wegen, ondersteuning van het verenigingsleven (senioren, jeugd, sport, cultuur).

De gemeentelijke onderwijsinstellingen blijven ondersteunen.