Marie Behaeghe

Bestuurslid

Waarom kies je voor CD&V?

De CD&V mentaliteit stroomt door mijn aderen. Ik ben opgegroeid in een CD&V gezind nest, heb een nauwe band met de Chiro in Meise, ik hou van een gezellig gezinsleven en ik haat polarisatie. Ik hou van mensen die open staan voor de conversatie en die de handen in elkaar slaan om er altijd het beste van te maken. Iedereen maakt fouten, ook ik, maar daar leren we van.

Ik ben gebeten door de politieke microbe, sta op en ga slapen met het politieke nieuws bij de hand. Het politieke toneel is dan ook een boeiende voorstelling waar je hoofd- van bijzaken moet leren onderscheiden. Het levert mij een realistische, maar ook positieve en ondernemende blik op de toekomst op.

Ik zie Meise als een dorp boordevol opportuniteiten om het samenleven met elkaar aangenaam te maken en te houden, tussen jong en oud en tussen arm en rijk, tussen fietser en automobilist. Enkel op die manier en met die insteek kunnen we werken aan een samenleving waar iedereen zijn thuis vindt, waar iedereen mee is. Het is die weg vooruit die ik als jongvolwassene wil bewandelen en waarop ik liefst zoveel mogelijk mensen mee op sleeptouw neem!

Waar wil jij je de komende 6 jaar voor inzetten?

De jeugd, jonge gezinnen en een levendige dorpskern!