verkiezingsontmoetingsmoment CD&V Senioren

Publicatiedatum

Auteur

Els Verté

Deel dit artikel

Naar traditie werd er door de CD&V-senioren van Wetteren een ontmoetingsmoment ingepland met de kandidaten voor de komende verkiezingen op 9 juni.

Eveneens traditioneel was, onder voorzitterschap van Diane Van De Velde,  een grote delegatie van Laarne en Kalken aanwezig.

 

Onze delegatie zag een ganse resem aan kandidaten de revue passeren, zowel voor de Vlaamse, Federale als Europese verkiezingen.

In het oog springend was natuurlijk de lijsttrekker voor de Federale verkiezingen, minister Vincent Van Peteghem, geflankeerd door de nr. 2 op deze lijst, zijnde de Wetterse Leentje Grillaert.

Het spreekt voor zich dat ook onze Laarnse kandidate voor de Vlaamse verkiezingen aanwezig was : Els Verté, zij staat op plaats 8 

De namiddag ging natuurlijk gepaard met een lekkere kop koffie en een stukje taart.

 

Nieuws

In kartel met Vooruit naar de gemeenteraadsverkiezingen in oktober 2024

CD&V en Vooruit in kartel naar de kiezer

De kogel is door de kerk: voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2024 in Laarne en Kalken trekken we met Vooruit naar de kiezer. 

Update actie gemeentebestuur mbt plannen E17/R4

Iedereen kan voor 4 april a.s. zijn opmerkingen doorgeven m.b.t. de scenario's E17/R4. 

Als gemeente hebben we nog een maand langer de tijd om een advies te verstrekken. 

Als fractie vonden we het eigenaardig dat vanuit de gemeente geen berichten kwamen. Raadslid Gert Schelstraete zette het dan ook op de agenda van de gemeenteraad van 28 maart 2024.

Aankoop schoolbus goedgekeurd !

Op de gemeenteraad van 28/03 werd het bestek en de raming voor de opdracht “Aankoop schoolbus” goedgekeurd. De raming bedraagt € 231.404,96 excl. btw of € 280.000,00 incl. 21% btw.