Kurt Plessers

Schepen, Voorzitter Bijzonder Comité Sociale Dienst

Schepen van

  • Patrimonium
  • Wonen
  • AGB
  • Sociale zaken

Ik ben Kurt Plessers en zetel sinds 2000 voor CD&V in de gemeenteraad. eerst in Meeuwen-Gruitrode, waar ik in 2009 Schepen werd van o.a vrije tijd. Sinds 2019 ben ik schepen van Patrimonium, Wonen, AGB, Sociale zaken en voorzitter van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst in het mooie Oudsbergen. Daarnaast werk ik deeltijds als begeleider van personen met een beperking.

Ik ben getrouwd met Ellen, pluspapa van Jakke en papa van Pien. Ik ben erg geboeid door sport en in mijn vrije tijd stap ik graag eens mijn koersfiets en geniet ik van uitstapjes met mijn gezin en vrienden. Vaak omschrijven ze mij dan ook als een doorzetter die zich écht ten dienste tracht te stellen voor alle inwoners van Oudsbergen.

Favoriete plekje in Oudsbergen

De natuur in Oudsbergen vind ik top! Mijn favoriete plek is de Oudsberg. Ik geniet ervan om samen met de kinderen, mijn vrouw en de honden er naartoe te wandelen en daar te ravotten in het zand.

Droom voor Oudsbergen

Ik droom van een Oudsbergen waar het voor iedereen aangenaam is om te wonen of te verblijven. Dat we een gemeente zijn waar vele mensen elkaar nog kennen en waar verenigingen voldoende ondersteund worden om te kunnen blijven ‘verenigingen’. Een warme gemeente waar iedereen écht meetelt!