Kris Poelaert aangekondigd als lijsttrekker

Publicatiedatum

Auteur

Jenz Cools

Deel dit artikel

KRIS POELAERT IS LIJSTTREKKER VOOR CD&V


De besturen van CD&V Galmaarden, Gooik en Herne kondigen met trots Kris Poelaert
aan als lijsttrekker en kandidaat-burgemeester voor de toekomstige fusiegemeente Pajottegem.  Samen met zijn collega-burgemeesters Gunther (3e plaats), Ludo (lijstduwer) en de ganse ploeg zal Kris ervoor zorgen dat Pajottegem landelijk blijft en dat de eigenheid van de twaalf dorpenbehouden blijft.

 

Kris Poelaert: “Ik ben dankbaar voor de unanieme steunvan onze ploeg en ben klaar om deze verantwoordelijkheid op mij te nemen.  In de nieuwe fusiegemeente staan we voor heel wat belangrijke uitdagingen en daar kijk ik met veel goesting naar uit. Het welzijn van onze inwoners is een absolute prioriteit en daar zal ik, samen met onze ganse ploeg, naar streven. Betrokkenheid, eerlijkheid, oprechtheid zijn voor mij steeds de kernwoorden geweest van een goed bestuur en daar zal ik ook voor blijven gaan in onze nieuwe gemeente Pajottegem.  Iedere inwoner kan op mij rekenen!

Voorzitter Jenz Cools: ‘CD&V Pajottegem kiest voor wat écht telt.  Ervaring met een hart voor het Pajottenland!  Kris is een harde werker, leeft voor zijn inwoners en heeft al jaren bewezen dat zijn gemeente hem nauw aan het hart ligt. Ze geniet dan ook niet voor niks het grootste vertrouwen van haar inwoners in gans Vlaanderen.  We zijn ervan overtuigd dat die lijn zal worden doorgetrokken in de nieuwe fusiegemeente.  Kris wordt dan ook terecht onze lijsttrekker.’

Nieuws

De 3 burgemeesters halen goede score in de verkiezingen van 9 juni

Met cd&v Pajottegem mogen we best trots zijn op de score van onze kandidaten die in de drie gemeenten een mooi resultaat gehaalden. 

Met Kris Poelaert leveren we opnieuw een Vlaams parlementair, een vertegenwoordiging die meer dan belangrijk is om de stem van het Pajottenland te vertegenwoordigen in Brussel. 

De 3 andere kandidaten Ludo Persoons, Gunther De Wilde en Brent Roobaerts blikken eveneens tevreden op hun campagne!