Kenneth Vyncke

Plaats 6 cd&v+ Herent

Hallo, ik ben Kenneth Vyncke, 42 jaar en woon op de Henkelsite in Herent.

Professioneel ben ik werkzaam als adjunct-kabinetschef bij minister van Financiën Vincent Van Peteghem. Nieuw beleid uittekenen en invoeren, is mijn droomjob. De vergroening van de bedrijfswagens, de uitgifte van de éénjarige Staatsbon en de fiscale hervorming, zijn daar concrete voorbeelden van. Daarnaast deel ik mijn kennis als gastdocent aan de KU Leuven, waar ik btw en belastingbeleid doceer. Lesgeven aan talentvolle studenten geeft me altijd veel positieve energie.

Als voorzitter van de gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn zet ik mij actief in voor mijn buurt en voor onze gemeente. Zo zorgde ik onder meer voor de uitbreiding van het Henkelpark. Verder lanceer ik creatieve ideeën, zoals de recent ingevoerde buurtpremie, en sta ik altijd open voor vragen en suggesties van burgers. Mijn betrokkenheid strekt zich ook uit naar onze lokale afdeling cd&v+ Herent. Huisbezoeken doen, het programma uitwerken, de website onderhouden, borden plakken, … Ik doe het allemaal even graag.

In mijn vrije tijd zet ik me in voor de gemeenschap van onze residentie in de voormalige Henkelfabriek. Samen streven we ernaar om het leven in en rond ons gebouw zo aangenaam mogelijk te maken. Je vindt me ook regelmatig terug op lokale evenementen. Een praatje maken, een dansje plaatsen, gezellig samenzijn en plezier beleven, … Dat zijn zaken die mij heel erg kunnen bekoren.

Ik ben dus een bezige bij en hou van positieve en sfeervolle activiteiten. Zowel een gezellige babbel als een actief moment spreken me aan. Ook op politiek vlak wil ik mij verder inzetten voor onze gemeente en daarom neem ik met veel enthousiasme opnieuw deel aan de lokale verkiezingen in Herent.