Katrijn De Ruddere

Katrijn De Ruddere

Wie is Katrijn?

  • Groeide tot haar elfde op in Kemmel en woont nu samen met Guillaume Momerency en dochtertjes Ida (7) en Janne (11) in hartje Dranouter.
  • Is actief in de thuiszorg in Heuvelland en is lid van de ouderraad van De Zafant, de gemeentelijke basisschool in Dranouter waar haar kinderen schoollopen.
  • Bakt graag en houdt van een gezellig terrasje of eens lekker gaan eten met de vriendinnen.

Katrijn De Ruddere: “Als jonge mama vind ik dat het bestuur volop moet inzetten op betaalbaar wonen voor jonge gezinnen, veilige speelpleinen en kwaliteitsvolle speelpleinwerking. Het aantrekken van jonge gezinnen is van cruciaal belang voor de toekomst van onze dorpen en de lokale scholen. Bovendien is het essentieel dat er voldoende aandacht en middelen worden besteed aan belangrijke kwesties zoals zorg en welzijn.”

Nathan Duhayon: "Het is geweldig om te zien dat jonge mensen zoals Katrijn zich willen inzetten voor onze gemeente. Ze begrijpt perfect wat jonge gezinnen nodig hebben: betaalbare woningen, goed draaiende speelpleinwerking en veilige speelpleinen. Haar waardevolle ervaringen in de ouderraad in Dranouter en in de thuiszorg zijn een extra troef voor onze ploeg.”