Kato Hoogstoel

7e plaats Federaal Parlement

Wie ben je?

Ik ben Kato, een enthousiaste 23-jarige uit Oostende. Na vijf jaar als leidster bij de Chiro, zet ik me nu in om andere Chiro-groepen binnen ons gewest te ondersteunen. Mijn opvoeding in een gezin met diverse gezondheidsuitdagingen heeft me geleerd de waarde van diversiteit en veerkracht te omarmen. Als sociaal, behulpzaam en enthousiast persoon ben ik sinds 2016 actief bij JONGCD&V en cd&v Oostende. Ik ben afgestudeerd als politicoloog en werk sindsdien als kabinetsmedewerker voor de stad Oostende, waar ik mijn kennis en ervaring met plezier omzet in de praktijk.

Waarom ben je kandidaat op 9 juni?

Als jonge politica, gevormd door mijn persoonlijke ervaringen in een gezin met diverse uitdagingen, streef ik naar toegankelijkheid, sociale rechtvaardigheid en betaalbaar wonen. Vrienden omschrijven me als toegankelijk, sociaal en ge├źngageerd.

Wat is je favoriete plekje in onze provincie?

De Oostelijke Strekdam in Oostende, deze plek biedt een oase van rust met haar zee en duinen. Ideaal om te wandelen, joggen en te genieten van adembenemende zonsondergangen. Een plek om volledig tot rust te komen na een drukke werkdag.