Julie Van Olmen

Kandidaat lokale verkiezingen 2024

Julie Van Olmen (23 jaar) woont in Tielen en studeert Biochemie & Biotechnologie aan de KULeuven. Ze liep school in de Omnibus en SMIK en was betrokken bij Sproet, de tekenacademie KLJ Tielen waar ze ook 5 jaar in de leiding stond. In de weekends/vakanties werkt doet ze als jobstudent werkervaring op bij de Spar in Lichtaart.

Julie wordt gekenmerkt door betrokkenheid, enthousiasme en toewijding aan de maatschappij. Ze heeft een passie voor zowel wetenschap als maatschappelijk engagement. “Doordeweeks geniet ik wel van het stadsleven, maar er gaat niets boven het gevoel als de trein weer in Tielen aankomt! “Mijn ambitie is om door mijn persoonlijke inzet een positieve impact te hebben op de gemeenschap en zo alle generaties even mooie ervaringen te bieden als ik zelf al heb gehad.”

“Het is een fijne vaststelling dat heel wat jonge vrouwen ondanks een druk en goedgevuld leven, het belang inzien van een politiek engagement om onze samenleving mee sturing te geven. Blij dat Karlijn en Julie zich kandidaat stellen voor de gemeenteraad,” zegt burgemeester en lijsttrekker Ward Kennes.