Jose Debels

Gemeenteraadslid en ere-schepen

Ere-schepen en gemeenteraadslid

Als geboren & getogen Roeselarenaar ben ik sterk verbonden met onze stad. Ik ben fier dat ik mij verder mag inzetten als Schepen van onze stad.

Ontelbare keren heb ik sportclubs in alle disciplines, groot en minder groot bezocht. Genoten van de prestaties, de sfeer en de vriendschap. Geluisterd naar noden & verzuchtingen. Samen hebben we ook tal van voorzieningen uitgebouwd, waardoor sporten in Roeselare makkelijker, toegankelijker & beter werd. Ook de individuele en recreatieve sporters werden niet vergeten. Buurtsport, Finse looppiste, openlucht fitness, zweminfrastructuur, fitparkoers, Sport Na School, sportpleintjes, het sportaanbod vanuit de Sportdienst, West Vlaanderens Mooiste, Roeselare Loopt criterium, Museum Koers ….

Ik geloof ook sterk in tewerkstelling voor bijzondere kansengroepen. Iedereen moet kansen krijgen op maat, iedereen heeft talenten. Daarom steun ik ook allerlei initiatieven inzake sociale economie. Een goede levenskwaliteit begint vaak met het verwerven van een job. Taal, Tewerkstelling en zich Thuisvoelen in de stad, in verenigingen en clubs zijn van Topbelang !

Samen met jou wil ik Roeselare ook verder laten bruisen. Koers, Batjes, Carnaval, WK, De Groote Stooringhe, … ontelbare feesten en evenementen brengen ambiance en mensen dichter bij mekaar. Wie initiatief neemt in onze stad verdient onze steun & ons vertrouwen.

José ging in september 2023 op pensioen als schepen en zetelt sindsdien als gemeenteraadslid.