Johan Deryckere

Bestuurslid

Ik kom uit een groot gezin in de heksenparochie Beselare en na mijn studies en huwelijk met Martine Vandeputte ben ik met volle goesting in het mooie Kemmel komen wonen. Ondertussen zijn we gezegend met drie kinderen.

Ik werk al mijn volledige carrière als consulent bij het ziekenfonds, op dit ogenblik voornamelijk in Poperinge.
Ik ben al vele jaren actief in de plaatselijke kern van Samana (vroegere ziekenzorg), en via Beweging.net konden we al wat wegen op het plaatselijk beleid. Ik ben vooral begaan met mensen die het moeilijker hebben om hun weg te vinden in de veeleisende gedigitaliseerde samenleving.

Een bruisende plaatselijke gemeentewerking ligt me nauw aan het hart. Daar wil ik graag aan meewerken. Voor een gezonde geest in een gezond lichaam ga ik geregeld wat ontspannend sporten. Maar ook als supporter ben ik actief (o.a voor volleybal of voetbal bij de kids).

Ik vond ondertussen in de CD&V-kern een gevarieerde groep mensen die met de voldoende ernst door het leven gaan, maar ook van de leuke kanten weten te genieten. Ik hoop er ideeën op de agenda te zetten en bepaalde accenten te leggen om zo samen op een positieve manier tot gedragen oplossingen te komen voor het bestuur van onze gemeente.

Adres:
Wijtschatestraat 3
8950 Kemmel

Telefoonnummer:
057448845

GSM-nummer:
0498 56 47 01