Jo Seutens

Schepen

Schepen van

  • Personeel en organisatie
  • Financiën
  • ICT
  • Ruimtelijke ordening en omgevingsvergunningen

Ik geloof dat politici hun tijd vooruit moeten zijn. In 2001 ben ik gestart als voorzitter van CDO-CVP Opglabbeek. Ik ben gehuwd met Vera Casters en vader van Andries, Linde en Lode en trotse opa van Matthias en Louise. Mijn hobby’s zijn onder andere wakeboarden, mountainbiken, tafeltennis, thuis allerlei klusjes opknappen, tentoonstellingen bezoeken,…

De belangrijkste drijfveer voor mij om aan politiek te doen is zorgen dat zij die na ons komen, minstens evenveel levenskwaliteit kennen als wij.

En dus, moeten we bepaalde zaken durven benoemen, hier naar handelen en onze overtuiging volgen. En net dat laatste is vandaag de dag niet meer zo evident. Hoewel het vertrouwen  in de politiek nog nooit zo laag was, zijn politici met een duidelijk doel wel nodig.

Mijn doelstelling voor Oudsbergen is zorgen dat we als gemeente sterk staan zodat we grote uitdagingen zoals duurzaamheid, mobiliteit en leefbaarheid aankunnen. Ik voel me verantwoordelijk om deel te zijn van de oplossing én voor duidelijkheid te zorgen.  We moeten met z’n allen vandaag durven beslissingen nemen die op langere termijn pas écht zullen renderen.