Jasper Aertsens

12e opvolger

Waarom ben je kandidaat op 9 juni?

Ik geloof dat jongeren meer politiek betrokken moeten worden. Politiek zou ook terug met elkaar moeten zijn in plaats van tegen elkaar. Tot slot geloof ik sterk in de kracht van verenigingen.

Wat zou je willen veranderen in de samenleving?

Ik ben voorstander van een overheid die zo klein als mogelijk is en zo groot als nodig. Het beste beleid komt er door samen te werken tussen mensen. Laten we dus vooral het samen komen en samen werken van mensen stimuleren. Ik ben voor een revival van de gemeenschap.

Hierbij is aandacht voor alle mensen absoluut noodzakelijk, Jong en oud, alle huidskleuren en alle genders. We moeten er voor zorgen dat er niemand uit de boot kan vallen.

Verder ben ik ook een optimist tot in de kist. Ik geloof in het goede mens en dat we door naar elkaar te luisteren en met elkaar te praten al ver kunnen geraken. Uitpakken met harde oneliners en polarisatie opzoeken lost niks op.

Dus voor verenigingen, een inclusievere samenleving en tegen polarisatie.
(Voel u vrij om deze te tekst te herschrijven)

Wat is je favoriete plekje in onze provincie?

Het kappelekesbos te Kontich Kazerne: mooi stukje (recente) natuur, met ook nog wat erfgoed. Ideale plek om te gaan lopen of voor een wandeling. Deze plek is een mooie synergie van natuur, sport en erfgoed!