2. Isabel Lemahieu

PLAATS 2

WIE IS ISABEL

Isabel Lemahieu is geboren en getogen in Kemmel waar ze ook actief is in tal van verenigingen. Zo was Isabel voorzitter van het oudercomité in Kemmel en probeert ze vandaag het verschil te maken als ondervoorzitter van VVV Heuvelland, de spreekbuis van alle toeristische actoren in Heuvelland. Isabel is mama van Matthias, Guillaume en Charlotte. Intussen is ze samen met Jos Vanacker. In 2016 startte ze met Landhuis BellaRosa een vakantiehuis en B&B.

De liefde voor Heuvelland straalt van Isabel af: “Heuvelland ligt mij nauw aan het hart. Ik ben hier geboren, heb hier school gelopen, ben er mijn man tegen het lijf gelopen en heb hier mijn kinderen grootgebracht. Omdat mijn toenmalige schoonvader Joseph Simoen een politieker was in hart en nieren maakte ik gaandeweg kennis met de lokale politiek. Met deze frisse enthousiaste ploeg moeten we terug inzetten op het DNA van Heuvelland. Voor mij is dat landbouw en toerisme, zonder daarbij de eigen inwoners te passeren”, zegt Isabel.

 

Persbericht bij de bekendmaking van Isabel als kandidaat

Isabel Lemahieu uit Kemmel versterkt de cd&v-ploeg in Heuvelland: “Ik wil actief bijdragen aan onze lokale gemeenschap. Met deze frisse enthousiaste ploeg moeten we terug inzetten op het DNA van Heuvelland. Voor mij is dat landbouw en toerisme, zonder daarbij de eigen inwoners te passeren”, aldus Isabel die tevens ondervoorzitter is van VVV Heuvelland.

Isabel Lemahieu: “Ik wil me met veel enthousiasme engageren voor Heuvelland, dat altijd mijn thuis zal zijn. Lokale politiek gaat voor mij niet over politieke partijen, maar over menselijk contact. Vooral landbouw en toerisme liggen me nauw aan het hart. Tegelijk moeten we onze plaatselijke verenigingen steunen in hun initiatieven om leven te brengen in onze dorpen.”

De keuze voor cd&v is evident voor Isabel: “Er waait duidelijk een vernieuwende en frisse wind door cd&v Heuvelland en dat spreekt mij sterk aan. Ik voel positiviteit en transparantie. Ik merk een enorm respect voor alle doelgroepen in de gemeente  en dat is de aanpak waar ik mij in kan vinden.”

Ook kopman Nathan Duhayon is tevreden: “Isabel is echt een topper met een breed netwerk in de gemeente. Als ondervoorzitter van VVV Heuvelland heeft Isabel een duidelijke visie op het lokale toerisme. De focus op landbouw en toerisme in combinatie met een grote portie enthousiasme zijn zonder meer een verrijking voor onze ploeg.”