Ingrid Ryken

Bestuurslid

Ingrid was 12 jaar de schepen bevoegd voor cultuur, bibliotheek, kunstonderwijs, archief, erfgoed, museumbeleid, toerisme en jumelages. Je zal Ingrid dan ook vaak zien verschijnen in ons eigen cultuurcentrum, op een tentoonstelling of ter ondersteuning van de vele verenigingen die ze een warm hart toe draagt.

Ingrid werkte hard aan de bouw van de nieuwe kunstencampus die onze stad over enkele jaren een mooie thuis zal geven voor honderden kinderen en volwassenen die er een hele resem van kunsten kunnen uitoefenen.

Als voorzitter van de Woonbrug werkt ze ook ijverig aan een kwalitatief aanbod van sociale huurwoningen in Herentals en Olen.

Ik sta voor

een eerlijke politiek zonder boe of ba, midden de mensen met de voetjes op de grond. Een sociaal en geëngageerd cultureel beleid dat bruggen slaat tussen alles en iedereen. 

Ik droom van

onze academies muziek, woord, dans en beeldende kunst op de nieuwe kunstencampus. Een betere huisvesting voor al onze verenigingen en minimale wachtlijsten in de sociale huisvesting.

Ik ben

bezieler van de nieuwe kunstencampus, makkelijk aanspreekbaar en graag van alle markten thuis. Een vrolijke vrouw die zingt, danst, presenteert, acteert en in groep(jes) speelt. Nooit te oud om bij te leren