Hinse Wouters

Voorzitter JONGCD&V Sint-Katelijne-Waver

Wat vind je tot nu toe van het dorpsleven in Onze-Lieve-Vrouw-Waver?

Het is geweldig om op mezelf te wonen; de vrijheid en zelfstandigheid zijn onbetaalbaar. Ik geniet van de rust en het ritme van het dorpsleven, met alle voorzieningen binnen handbereik. En het beste van beide werelden is dat je binnen 15 minuten in het bruisende centrum van Mechelen staat, mocht je behoefte hebben aan wat stadse energie.

 

Wat houdt jou bezig in je professionele leven?

Mijn dagen zijn gevuld als projectmanager bij Appfie, een IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van applicaties met low code. Mijn rol is ervoor te zorgen dat alle projecten soepel verlopen en dat iedereen zich gewaardeerd en ondersteund voelt. Daarnaast run ik ook nog mijn eigen bedrijf in paella catering, HomeMadePaella in Duffel. We streven ernaar om op elk feest een unieke culinaire ervaring te bieden.

 

En wat zijn jouw favoriete hobby's?

In mijn vrije tijd zaalvoetbal ik of ben ik op de padelbaan in Heiveld. Ik ben echt trots op de accommodaties die we hier in onze gemeente hebben, veel medespelers uit andere gemeentes zijn hier jaloers op.

 

Waarom heb je gekozen voor CD&V?

Voor mij staat CD&V symbool voor wat onze wereld op dit moment het meest nodig heeft: een eerlijker bestuur, meer respect voor iedereen en een grotere mate van verdraagzaamheid. Als ik zie wat er allemaal gebeurt in de wereld door mensen die streven naar meer macht, denk ik dat een meer gebalanceerde benadering nodig is, met aandacht voor de behoeften van het volk. Ook werd me onlangs gevraagd waarom ik me in de politiek wilde begeven. Ik help graag mensen en wil een brug slaan tussen de gemeenschap en de besluitvorming. Dat is waarom ik ook opkijk naar mijn moeder, Lili Stevens.

 

Ik kijk uit naar de kans om meer van mezelf te laten zien aan onze gemeenschap!