Kristin Lercangé

Fractieleider

Beste lezer,

Laat ons jullie meenemen naar het verhaal van Kristin, een verpleegkundige van 51 jaar oud. Haar passie voor zorgen en onderwijzen heeft haar door verschillende paden geleid. Na haar opleiding tot verpleegkundige heeft ze zich later bijgeschoold tot sociaal verpleegkundige. Met deze kennis en ervaring is ze 17 jaar geleden in het onderwijs beland. Het is daar waar ze haar roeping vond en haar kennis kon doorgeven aan anderen.

Kristin is de trotse moeder van vier kinderen. Drie jongens en een meisje vullen haar dagen met liefde en vreugde. Haar kinderen zijn haar alles en hoewel ze veel van haar vrije tijd in beslag nemen, doet ze dit met plezier en toewijding. Even er tussenuit met vriendinnen zorgt voor de nodige ontspanning en voldoening in haar drukke leven.

Van jongs af aan heeft Kristin langs de zijlijn van het voetbalveld gestaan, waar haar vader, broers en zonen hun passie voor voetbal deelden en nog steeds delen. Deze sportieve familiebanden hebben haar gevormd en versterkt door de jaren heen. Opgegroeid en naar school gegaan in Herent, net zoals haar kinderen, voelt Kristin een diepe verbondenheid met haar gemeente.

De politiek is niet vreemd voor Kristin, want haar vader en grootvader Johnny en Jean Lercangé waren jarenlang actief binnen de CVP en nu cd&v. Haar grootvader was zelfs de peter van de toenmalige CVP-jongeren. Van hen heeft Kristin geleerd dat iedereen welkom is, ongeacht hun achtergrond. Haar vader en grootvader hebben haar de waarden van gelijkheid, respect en warmte bijgebracht, die ze nu wil doorgeven aan haar gemeente Herent.

Deze verkiezingen heeft Kristin ervoor gekozen om als lijstduwer te staan op de lijst cd&v+.

Voor haar is deze beweging het alternatief voor Herent en ze wil haar kennis en doorzettingsvermogen op deze manier doorgeven aan de andere leden op de lijst.

Met trots en toewijding staat Kristin voor een warm Herent, een gemeente waar iedereen gelijk is en waar iedereen zich thuis kan voelen. Haar familiebanden, haar passie voor zorg en onderwijs, en haar liefde voor Herent vormen de kern van wie Kristin is en waar ze voor staat.

Haar cd&v+ vrienden