Carlo Groffils

Penningmeester cd&v+ Herent

Carlo Groffils is een betrokken persoon die niet alleen succesvol is in zijn carrière als elektronisch ingenieur, maar ook actief deelneemt aan verschillende maatschappelijke en politieke activiteiten. Zijn betrokkenheid bij cd&v, de ondernemersraad van Herent en verschillende andere organisaties laat zien dat hij zich inzet voor het welzijn van zijn gemeenschap. Daarnaast is hij ook een toegewijde echtgenoot en vader, wat laat zien dat hij een gebalanceerd leven leidt en belang hecht aan zijn familie.

Carlo heeft een passie voor innovatie en duurzaamheid en zet zich in voor een betere wereld voor toekomstige generaties.

In het leven moet je doen wat je kan op je eigen ritme en dat is voor iedereen anders. Als sommige willen lopen, laat ze lopen en moedig ze aan. Als andere het wat kalmer aan willen doen, geniet mee van de rust die dat brengt want die heeft iedereen wel eens nodig.

Zelf ben ik professioneel druk bezig met o.a. de ontwikkeling van onkruidbestrijdingstechnologie ter vervanging van chemische bestrijdingsmiddelen die ook in de gemeente Herent en in de lokale landbouw ingezet kan worden.

Het containerpark moet toegankelijke worden. Ik kruip niet graag een trap op om mijn huisvuil te deponeren, dat kan beter.

De papiercontainer was één van mijn wensen twee verkiezingen geleden. Ik ben blij dat de collega politici dat uiteindelijk hebben ingevoerd.

Ik ben ervan overtuigd dat het belangrijk is om de lokale economie te ondersteunen en te stimuleren. Als lid van de ondernemersraad van Herent zet ik me in voor het creëren van een gunstig klimaat voor lokale bedrijven om te groeien en te bloeien. Ik geloof dat het versterken van de lokale economie niet alleen goed is voor de bedrijven zelf, maar ook voor de gemeenschap als geheel.

Naast mijn professionele en maatschappelijke betrokkenheid, geniet ik ook van quality time door te wandelen in de prachtige velden en bossen rond Herent, te participeren aan de veelheid van cultuur evenementen, te genieten van lekker eten in de lokale restaurantjes en quality time door te brengen met mijn familie en vrienden.

Al met al ben ik trots op mijn bijdrage aan de samenleving en blijf ik mij inzetten voor een betere wereld, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.