Kerstactiviteit: Wandelen met Wouter

Wanneer

-

Waar

Het Wilgenhof
Lozenweg 100
Hamont-Achel 3930
Belgium

Contactpersoon

Deel dit evenement

cd&v Hamont-Achel nodigt jullie uit voor ‘Wandelen met Wouter’, ons vervroegd kerstfeestje op zondag 17 december 2023.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Om 10.00 uur worden we, samen met Wouter Beke, verwacht op de parking van Het Wilgenhof voor een geleide wandeling over het domein de l'Escaille. De gids van dienst heet Hans en hij neemt ons mee in een stukje geschiedenis en de huidige visie omtrent het domein. Hij is er boswachter en kent het domein als geen ander. (Al kunnen de senioren onder ons daar ook wel een verhaal over vertellen uit ‘hunne’ tijd).

    Het is een unieke gelegenheid welke ons geboden wordt door de familie de l'Escaille. De wandeling duurt ongeveer 2 uur. Gezien het een gegidste wandeling is, ligt het tempo niet al te hoog en wordt er regelmatig gestopt om naar de uitleg te luisteren.

    We wandelen natuurlijk niet alleen door de bossen maar doen ook het kasteel met zijn mooi aangelegd park aan.

  • Om 12.00 uur schuiven we, voor wie wenst, aan bij het buffet in Het Wilgenhof oftewel het ‘Hameterwoater’. Je kan er zelf je voorgerecht, hoofdgerecht en dessert samenstellen waarbij je kan kiezen uit verschillende soorten soep, vlees, vis, garnituur, groenten enz... .

De deelnameprijs bedraagt € 20 p/p voor volwassenen inclusief drank. Kinderen tot 10 jaar betalen € 10 p/p. Voor kinderen tot 3 jaar is het gratis. Breng gerust je familieleden of vrienden mee!

Je zal zeker goed en stevig schoeisel nodig hebben gezien sommige paden er waarschijnlijk nogal drassig zullen bij liggen. Kinderwagens of buggy's kunnen niet mee op de wandeling.