Gentlemenkoers 19 september 2023

Publicatiedatum

Auteur

Hanne Blieck

Deel dit artikel

De Gentlemenkoers is een jaarlijkse ludieke koers waarin iedereen zich mag laten gaan!

In de schoonste pakken en versierde fietsen/ go-cars trekken de durvers onder onze gemeente erop uit om (vele) rondjes te rijden in hartje Adinkerke. Vooral de jongsten onder ons zorgen voor de fysieke inspanning,... bij de oudere deelnemers primeert het nuttigen van de teusjes op ronde toch eerder. De kermiskramen zorgen voor wat extra sfeer en in de grote tent kunnen de kijklustigen hun dorst lessen. Het optreden wordt altijd weer gesmaakt en we durven ook al eens een beentje te smijten en een dansje placeren. Voor de tooggangers is de toog zeker lang genoeg! 

Gezelligheid troef op onze gentlemenkoers, maar een dagje verlof erna is voor de meesten wel aangeraden! Samen met tennisclub l' Armorial zat onze Sabine mee op de billenkar!

De Panne- Adinkerke: Op vadroei

Nieuwjaarsreceptie op 4 februari 2024

De nieuwjaarsreceptie was opnieuw een groot succes! De vertegenwoordigers van onze nieuwe lijst werden alvast voorgesteld.

Een dynamische en ambitieuze groep, met verschillende achtergronden, leeftijden, een mix van mensen uit onze gemeente!


Huldiging nieuwe brandweerwagen 2 februari 2024

Vrijdagavond werd de nieuwe materiaalwagen gehuldigd in onze brandweerpost De Panne. Het is fijn te zien dat Brandweer Westhoek investeert in de werking van onze post in De Panne. De post werd ook gelanceerd als wasstation voor onze regio!

Opening skatepark 31 januari 2024

Het skatepark werd op 31 januari geopend. Marc en Virginie gingen een kijkje nemen op de opening.