Gemeenterapport Krant van West-Vlaanderen

Publicatiedatum

Auteur

cd&v Pittem-Egem

Deel dit artikel

Het gemeenterapport van de Krant van West-Vlaanderen laat zien dat we al veel hebben bereikt, maar ons werk is zeker nog niet af.

We hebben de laatste jaren belangrijke stappen gezet op het gebied van klimaat, wegeninfrastructuur, mobiliteit, kinderopvang, zorg, cultuur, verenigingsleven, jeugd of de beslissing om niet te fusioneren … Maar we willen benadrukken dat we niet op onze lauweren rusten. Er zijn nog heel wat uitdagingen die aandacht en actie vereisen. Zo blijft de uitvoering van het project rond de nieuwe sportsite een doel en krijgt het lokaal dienstencentrum een opstart, blijven we volop in onderhandeling met externe partners voor de heraanleg van de Markt ... . Ook het nieuwe mobiliteitsplan wordt stap voor stap uitgerold. Want dit alles blijft allemaal een essentieel onderdeel van ons engagement naar jullie toe.
Vastberaden blijven we samen met jullie werken aan "het goeie leven" voor iedereen in onze gemeente. Onze belofte aan jullie is en blijft dat we zullen blijven luisteren naar jullie wensen, zorgen en nieuwe ideeën. Want alleen samen met jullie kunnen we verder bouwen aan onze gemeente voor deze generatie en de vele generaties die nog volgen. Bedankt voor jullie steun!

Nieuws uit Pittem & Egem

Waterbekken voor landbouwers in drogere periodes

Op de gemeenteraad gisterenavond werd de aankoop van gronden voor 𝐝𝐞 𝐚𝐚𝐧𝐥𝐞𝐠 𝐯𝐚𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰 𝐰𝐚𝐭𝐞𝐫𝐛𝐞𝐤𝐤𝐞𝐧 goedgekeurd. 

Jouw wens voor Pittem & Egem

We kregen al heel wat kaartjes in onze brievenbus of via digitale weg binnen! Ondertussen zijn we volop bezig om alle wensen te verzamelen en de vragen te beantwoorden. Heb jij ook een wens of vraag voor ons?

Respectvol 2024

We wensen jou en al wie jou nauw aan het hart ligt een fantastisch, respectvol 2024!