Nathan Rijnders kandidaat bij de Vlaamse verkiezingen

Publicatiedatum

Auteur

Nathan Rijnders

Deel dit artikel

Ons gemeenteraadslid, Nathan Rijnders, doet mee aan de verkiezingen van 9 juni.

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Nathan (35j.), sinds 2018 gemeenteraadslid in Berlaar maar ook in m’n vrije tijd betrokken bij allerhande initiatieven.

Engagement, daar draait het voor mij om. Niet blijven klagen en zagen, maar de handschoen opnemen en zelf proberen te doen wat jij, op jouw plek, kan bijdragen tot een betere wereld. Dat klinkt groots maar zit vaak in heel kleine dingen. Ook ik probeer mijn eigen bescheiden bijdrage te leveren.

Uitdagingen zijn er vandaag immers genoeg! Want hoe realiseren we samen de ambitieuze klimaatdoelstellingen? Hoe zorgen we voor een geslaagde integratie van nieuwkomers? Hoe kunnen we aan duurzame landbouw doen met, en niet tegen, onze landbouwers? Kies je voor het algemeen belang of telt alleen je eigen belang? Ik vind het belangrijk om bij alle keuzes die we moeten maken, zowel het doel als de concrete mens voor ogen te houden.

In het dagelijks leven sta ik met plezier voor de klas. Vanuit mijn ervaring als leerkracht wil ik ijveren voor maatregelen die vertrouwen geven aan (startende) leerkrachten, zodat zij volop aandacht kunnen hebben voor wie er echt toe doet: onze kinderen en jongeren.

Om dit engagement verder te zetten heb ik natuurlijk jouw steun nodig. Kan ik op je rekenen? Bedankt!

Nieuws

Zet samen met ons het nieuwe jaar goed in

Schrijf je in voor ons nieuwjaarsontbijt.

Stationsstraat wordt zone 30

Van deze drukke straat maken we binnenkort een zone 30