Geert Rottiers

Schepen

Ik ben een geboren en getogen Schellenaar. Oud-leerling van de Sint-Lutgardisschool en GBS De Klim. Beide prima Schelse scholen! Ik was vele jaren lid van en bestuurslid in diverse Schelse verenigingen

Het Schelse verenigingsleven ligt me zeer nauw aan het hart. Ik doe mijn hoed af voor de vele vrijwilligers die actief zijn binnen deze verenigingen. Deze mensen verrichten op maatschappelijk vlak schitterend werk.

Op professioneel vlak ben ik kantoorcoördinator van 2 VAB-rijscholen. In Boom en Wilrijk. Sinds 2000 ben ik in de Schelse politiek. Ik trek bewust de lokale Schelse kaart op politiek vlak. 6 jaar als gemeenteraadslid en nu mijn 12de jaar als schepen. Ik vind het een hele eer schepen te mogen zijn in onze kleine Schelse leefgemeenschap. Midden de mensen daar voel ik me goed.

Het welbehagen van onze inwoners is voor mij een uitdaging. Jongeren, volwassenen, senioren en jonge gezinnen, daar heb ik zeker een luisterend oor voor. Onze verenigingen maken een groot deel uit van het sociale weefsel van Schelle. Daar zet ik voluit op in.

Verder heb ik heel veel interesse in de 2de wereldoorlog, luister graag naar een streepje muziek en maak ik heel graag een praatje met mensen. Dat vind ik enorm boeiend.