Geert Huyghe

Gemeenteraadslid

Gemeenteraadslid


Roeselare is er de laatste tijd op vooruit gegaan: nieuwe bedrijven, meer werk in eigen streek. Onze stad is een mooie, goed uitgeruste stad waar het goed is om te wonen, te leven en te werken. Vanuit het plaatselijk bestuur wil ik steun bieden aan het bedrijfsleven en zorgen voor voldoende groeikansen voor bedrijven.

Ook de landbouw met zijn toelevering, verwerking en dienstverlening is een echte economische sector. Heel wat stadsgenoten verdienen hun boterham in deze sector. Roeselare moet belangrijk blijven voor de agrarische sector en zijn landelijke bevolking. Als bestuurslid Landelijke Gilde Roeselare wil ik me blijven inzetten voor een leefbare land- en tuinbouw.

Groot Roeselare = Roeselare-Stad en 3 deelgemeenten, Rumbeke, Beveren en Oekene. Een mooie stad waar iedereen zich thuis kan voelen en zich sociaal, cultureel en sportief kan ontplooien.

Voor elke inwoner, van jong tot oud, moet het goed leven zijn in Roeselare. Iedereen moet er zich kunnen thuis voelen. Eerlijkheid en respect staan centraal, ook voor wie misschien minder kansen krijgt.