3. Evelyne Gaudissabois

PLAATS 3

WIE IS EVELYNE

Evelyne is geboren en getogen in Heuvelland: "Een prachtige streek waar ik ten volle kan genieten, vooral als ik ga fietsen of lopen. En ik vind het ook een heel leuke uitdaging om af en toe eens deel te nemen aan een run."

Evelyne is getrouwd met Diederik Knockaert en samen hebben ze drie kinderen, Lowie, Lander en Berre. Ze liepen school in de gemeenteschool te Dranouter waar Evelyne ook geruime tijd lid was van de ouderraad. "Voor mijn huwelijk woonde ik in Wijtschate, waar ik ook actief was als KLJ-leidster." 

Evelyne is verpleegster en was na haar studies eerst elf jaar werkzaam als thuisverpleegkundige in Heuvellland. Momenteel werkt ze al een tiental jaar als nachtverpleegkundige in De Lovie.

"Gemeentepolitiek is me zowat met de paplepel ingegeven. Mijn vader Etienne was immers vele jaren actief als gemeenteraadslid en schepen in Heuvelland. Die politieke microbe heeft mij dus ook te pakken, en nu ik de kans krijg om de CD&V-ploeg te versterken, doe ik dat zoals mijn pa met heel veel plezier en enthousiasme.

Sportverenigingen, jeugdverenigingen, feestcomités…, ze vormen het sociaal weefsel van onze dorpen. Ze zorgen voor een bloeiende en levendige sfeer, en voor verbondenheid met elkaar. Zo blijft Heuvelland ook aantrekkelijk om er te wonen. Een goed gemeentebestuur moet dan ook het verenigingsleven ondersteunen en stimuleren. Daarvoor wil ik mij ten volle inzetten."

Adres:
Kauwakkerstraat 6
8950 Dranouter

GSM-nummer:
0497 261113