Judith Francken

Lid Bijzonder Comité Sociale Dienst , ondervoorzitter

Judith Francken is voor cd&v Essen lid van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst. Ze is getrouwd met Jeroen Voeten en samen hebben ze drie kinderen: Nelles, Flor en Lia. Judith is de dochter van René Francken en Rita De Kooning.

Als moeder hecht Judith veel belang aan haar gezin en besteedt ze veel vrije tijd aan het ondersteunen van de school van haar kinderen. Ze is ook een enthousiaste zwemmer en vindt het belangrijk om actief te blijven op sportief vlak.

Daarnaast is Judith al 3 jaar actief betrokken bij het organiseren van het buurtfeest en is ze een actief lid van Vrouwen met vaart (KVLV) en Jong CD&V Essen. Ze is tijdens de vorige legislatuur betrokken geweest bij de lokale politiek als lid van de OCMW-raad en later als lid van de Gemeenteraad.

Judith hecht waarde aan een toegankelijk Essen voor iedereen, op alle gebieden. Als boerendochter is ze ook gepassioneerd over het behoud van het landelijke karakter van Essen, en streeft ze naar het beschermen van de natuurlijke omgeving van de gemeente.