Woonplaats - Sint-Niklaas

Ik ben Nersisyan Emma, ik ben 20, ik heb de Armeense nationaliteit en studeer rechten aan de Universiteit van Antwerpen. Ik heb altijd geweten dat ik rechten ga studeren omdat het me enorm interesseert en omdat het volgens mij en volgens de mensen die mij goed kennen een richting is die past bij mij en bij mijn karakter en persoonlijkheid.

Qua karakter ben ik een heel geduldig en rustig persoon, ik ben ook heel doelgericht en ook een doorzetter, wat betekent dat als ik een doel of een droom heb, dat ik dan alles geef om het te bereiken en er realiteit van te maken. Ik ben ook heel behulpzaam en help graag iedereen waarmee ik kan.

Iedereen is welkom bij mij en ik geef iedereen een kans, zolang er respect en waardering is.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met muziek, poëzie, mijn familie en vrienden.

Quote: ‘’Live your life in such a way that if you ever look back, you can be proud of the path you have traveled’’.

Als lid van cd&v wil ik gaan voor de jeugd en voor vrouwenrechten. Ik wil er graag aan werken om onze jeugd een veilige en goede toekomst te bieden, waarbij een goede opvoeding en goede levensomstandigheden onmisbaar zijn. Ook wil ik gaan voor vrouwenrechten, waarbij ik mijn steentje wil bijdragen bij het streven voor gelijke rechten voor vrouwen, vooral voor vrouwen binnen bepaalde culturen, waarbij ze helemaal geen rechten hebben en waarbij hun leven bepaald wordt door de bevelen van anderen rondom hen.