Elsie Vander Hulst

Bestuurslid

Geboren en getogen in Leefdaal, al generaties lang. Onze familie heeft al meer dan 100 jaar de bijnaam “De Duimpjes”. Overgrootvader staat op de cover van het boek “Terug naar Leefdaal”. Velen kennen mij als de dochter van Wieke Duim. In Leefdaal ben ik vooral bekend bij de Jefkes nr 1 en vind je mij ook achter de toog van het wipkot in de dreef.

Sinds 20 jaar woon ik in Bertem met Werner en onze 3 pubers Jaro, Kato en Bram. Ik was afgevaardigde bij de voetbal, 9 jaar voorzitter van het oudercomité van de Zonneveld school, hielp een aantal jaren mee met de voorbereidingen van de Vormsels en ben elk jaar vrijwilliger bij de scholenveldloop. Ik help graag en ga dan ook regelmatig opdienen bij de voetbal, eetfestijnen,... Ik wil hiermee mijn steentje bijdragen aan het welzijn van onze jeugd. Ik vind het belangrijk dat zij terecht kunnen in lokale sportclubs en andere ontmoetingsplaatsen, zoals een skatepark en jeugdhuis.

Ik hou veel van de natuur en van dieren. Daarom eet ik al 35 jaar geen vlees meer, uit dierenliefde en onder het motto: een betere wereld begint bij jezelf.


Ik sloot me aan bij CD&V om bij te dragen aan een dorp dat een dorp moet blijven, niet volgebouwd wordt en waar veiligheid, gezelligheid, zorgzaamheid en verbinding primeert.