Eddy Wouters

Voorzitter

Reeds van in mijn prille jeugd was ik gedreven door mijn engagement om mee te werken aan een positieve uitbouw van de sociale omgeving waarin ik opgroeide. Als lid van de scouts heb ik jaren mee geparticipeerd in de jeugdbeweging te Hellegat. Daarna heb ik mijn grenzen verlegd naar Amnesty International waar ik een aantal jaren actief deelnam aan verschillende activiteiten en waar ik tevens een briefschrijfgroep begeleidde.

Toen mijn kinderen naar de kleuterklas gingen, ben ik mij meer en meer gaan bezighouden met de ouderwerking; eerst binnen de Sint-Lutgardisschool en daarna in de organen van de Vlaamse Confederatie van Ouders en Ouderverenigingen. Momenteel ben ik lid van het schoolcomit├ę van de Sint-Lutgardisschool en voorzitter van de Scholengemeenschap Rupel.

Ook was ik actief in de actiegroep Veiliger Boomsesteenweg die tot doel had de A12 een verkeersveilig karakter te geven.

Ten slotte heb ik mij ge├źngageerd in de plaatselijke politiek en werd ik lid van CD&V Schelle waar ik 6 jaar gemeenteraadslid was, enkele jaren secretaris en nu reeds enkele jaren voorzitter. Sinds 2 jaar ben ik ook regiovoorzitter van de regio Rupel/Zuidrand en in deze functie ijver ik vooral om een goede verstandhouding te weeg te brengen tussen de verschillende CD&V-afdelingen met het oog op gemeentelijk overschrijdende dossiers.

De politiek is een uit de hand gelopen hobby maar daarnaast lees ik graag en hou ik van lekker eten en vooral van reizen om te leren.