Dankjewel Petronella

Publicatiedatum

Auteur

Bart Vossen

Deel dit artikel

Miranda Hermans vervangt Petronella Zelissen in de gemeenteraad.

Wij zijn dankbaar voor het engagement en de inzet van Petronella Zelissen als gemeenteraadslid en lid van de politieraad. Petronella legt haar publiek mandaat neer en blijft binnen onze partij actief achter de schermen.
Zij zal door Miranda Hermans worden opgevolgd als lid van de gemeenteraad. Miranda woont in Aldeneik, is assistente bij een huisartsenpraktijk en stichtend/actief lid van Den Hobbelige Stop.

Nieuws

CD&V Maaseik wordt cd&v plus

We hebben op 18 mei, 2024, in het bijzijn van onze fiere peter Jo Brouns, onze transformatie aangekondigd. CD&V Maaseik wordt cd&v plus. 

Overleg met Unizo maart 2024

In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen werden alle in Maaseik actieve politieke partijen uigenodigd op woensdag 27 maart. Cd&v was vertegenwoordigd door onze fractieleider Gunter Haeldermans en onze voorzitter. Unizo had zich goed voorbereid en kwam met een pamflet (het pamflet kan je hier vinden) met een zes-tal vragen / adviezen. Blijkbaar was er niet véél veranderd sinds 2018 - aangezien het vragenlijstje bijna hetzelfde was.

Week van de vrijwilliger

De week van de vrijwilliger is in volle gang. Vrijwilligers zijn belangrijk. We kunnen hen niet voldoende dankbaar zijn. Ze zijn het cement van onze samenleving.