Cindy Vanhoutte

16e plaats Vlaams Parlement

Wie ben je?

Ik ben Cindy Vanhoutte (41), gehuwd en fiere mama van Felix (4). Wij wonen in Waregem. Na mijn studie Politieke Wetenschappen aan de universiteit, kon ik in HOGENT aan de slag waar ik nu 12 jaar met veel passie als studietrajectbegeleider werk. Tijd voor mijn naasten is essentieel maar ik zou mezelf niet kunnen zijn zonder mijn engagementen. We kunnen niet alles oplossen maar iedereen kan iets doen. Ik ben dus gewoon Cindy. En met ‘gewoon’ bedoel ik: doorzetter, positief, spontaan en oprecht. Ik probeer bereikbaar te zijn en te luisteren. Dit in combinatie met mijn gedrevenheid en passie, maakt dat je dingen kunt doen bewegen, dat je ergens het verschil kan maken en daar ben ik trots op.

Waarom ben je kandidaat op 9 juni?

Met een gezin met 3 generaties onder 1 dak, besef ik dat een gezonde kwalitatieve thuissituatie de basis is. Dit zorgt voor een beter mentaal welzijn wat voor elk haalbaar moet zijn. Dit is kwalitatieve zorg op maat in elke levensfase, maar ook betaalbare huisvesting in een veilige en groene omgeving.

Wat is je favoriete plekje in onze provincie?

Mijn eerste favoriet plekje is thuis in Waregem. Waar we leven en wonen, waar mijn kind blij naar school en activiteiten gaat. Onze kust is mijn tweede favoriet. Er is niets beter dan na een zonnige dag op het strand na te praten over de bloemetjesverkoop met een ijsje in de hand, ruikend naar zoute zee.