Chary Mertens

Bestuurslid

Chary is geboren en getogen in Noorderwijk. Van kinds af is zij mee in het gemeenschapsleven gerold door haar ouders Johan Mertens en Greet Lievens. Chary is bestuurslid bij de Gemeenschapsraad van Noorderwijk en Wijk 4 “De Zandkapel”. Verder is ze ook actief binnen de Mosterdclub en volgt ze Zumba bij dansschool Catchy.

Chary vormt meer dan 8 jaar een koppel met Jens Michielsen. Ze is steeds begaan met mensen dat het wat moeilijker hebben, vooral gezinnen. Chary werkt dan ook binnen de bijzondere jeugdzorg van Don Bosco. Ze staat steeds paraat om mee na te denken en de handen uit de mouwen te steken voor Noorderwijk, Morkhoven en Herentals.

Ik sta voor

rechtuit communiceren en mensen met noden zo laagdrempelig mogelijk ondersteunen. Samenbrengen van de gemeenschap, jong en oud, om zo de stad levendig te houden.

Ik droom van

een gepaste ondersteuning voor kinderen, jongeren en hun gezinnen. Een rechtstreeks toegankelijk hulpaanbod via de scholen voor hen met een hulpvraag. De meest bruisende dorpen van de Kempen.

Ik ben

een jeugdige, spontane, zorgzame levensgenieter met steeds een luisterend oor. Sociaal geëngageerd binnen de Gemeenschapsraad Noorderwijk en wijk Zandkapel. Met een job in de bijzondere jeugdzorg.