Walter Servaes

Secretaris

THEMA’S:

Mijn bekommernis gaat vooral uit naar zorg, meer specifiek naar gehandicaptenzorg en seniorenbelangen

Daarnaast ligt de mobiliteit en toerisme me nauw aan het hart.

 

BESCHRIJVING:

Bijna heel mijn beroepscarrière situeert zich in de IT-sector. Als burgerlijk ingenieur en doctoraat in de computerwetenschappen heb ik  complexe internationale financiële en infrastructuurprojecten op poten gezet in binnen- en buitenland

Ook na mijn pensioen steek ik nog graag de handen uit de mouwen als vrijwilliger.

Zo ben ik ben verscheidene jaren actief geweest als coördinator van het mini-museum Den Toren, de voormalige verkeerstoren op het Klein Schietveld. Hier loopt een permanente tentoonstelling over het militaire verleden van de site en over het Europees beschermd natuurgebied.
Een flink deel van mijn vrije tijd besteed ik aan CD&V Brasschaat, waar ik de functie van secretaris opgenomen heb. CD&V terug aan de top brengen, daar wil ik voluit voor gaan!

Als ik nog wat tijd over heb, dan laat ik mijn kunstzinnige kant naar boven komen. Ik kan me echt uitleven in tekenen en schilderen.

Mijn familie en vrienden kennen me als een echte doorzetter, een beetje perfectionistisch, maar altijd goedlachs, nuchter en bereid om anderen te helpen. Wat ik echter niet kan verdragen, is onrechtvaardigheid. Vriendschap, een open communicatie, liefde, respect, eerlijkheid en vertrouwen zijn misschien niet de meest hippe woorden, maar ze staan |het lijstje van waarden die ik belangrijk vind!

 

Mijn lijfspreuk: Cogito ergo sum. Ik denk, dus ik leef.