Veerle Vincke

Voorzitter Gemeenteraad, Gemeenteraadslid

Ik ben gehuwd met Wim Beeldens en mama van twee tienerdochters, Julie en Emelie. Na mijn studententijd in Leuven was ik al snel actief bij de CD&V-Jongeren, later zelfs als jongerenvoorzitter. Ik was gedurende 10 jaar OCMW-raadslid. En na het onverwachte overlijden van Wilfried Lauwers in 2010 kon ik als eerste opvolger een mandaat opnemen in de gemeenteraad. Na de laatste verkiezingen werd ik ook voorzitter van de gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn. Ik vertegenwoordig onze gemeente ook nog in de Raad van Bestuur van Intergem.

Als mama, raadslid en zaakvoerder woon, werk, leef ik in Beveren. Ik wil zij ijveren voor een gemeente waar iedereen zich thuis voelt waar het aangenaam is om te wonen omdat er voldoende groene ruimte is, omdat er genoeg ontspanningsmogelijkheden zijn, omdat er goede scholen zijn, omdat iedereen er kansen krijgt, gewoon omdat het hier goed is!

Sinds 2015 ben ik ook voorzitter van onze partij. Ik hoop met onze CD&V-ploeg, een mix van ervaren rotten en jonge jeugdige mandatarissen, een succesvolle bestuursperiode af te werken. Een bestuursperiode waarin we ons volledig inzetten voor de Beverse bevolking en waarin we succesvol verschillende projecten kunnen realiseren, voor jullie.