Ben Van de Water

Kandidaat lokale verkiezingen 2024

Ben Van de Water, (14/04/1969) is gehuwd met Greet en vader van 3 kinderen en 2 pluskinderen. Ben heeft het ondernemersbloed in de aderen. Hij werkt als zelfstandige in het familiebedrijf garage Van de Water en samen met zijn echtgenote is hij de succesvolle uitbater van Brasserie De Pit.

In zijn (weinige) vrije tijd beleeft Ben zijn passie voor de sport. In zijn jeugd zat hij zelf op de koersfiets en later richtte hij wielerploeg “De Kastelse Durvers” op om jonge wielerfanaten te begeleiden. Hij organiseert elk jaar in december ‘De Hel van Kasterlee’, één van de zwaarste duathlons ter wereld. Die krijgt telkens veel media-aandacht waarmee hij Kasterlee op de kaart zet. Ben is ook betrokken bij de Marathon van Kasterlee en steunt onder meer voetbal, tennis en volleybal in onze gemeente.

“Met mijn stap naar de lokale politiek wil ik nog meer bijdragen aan een bruisend verenigingsleven, vol enthousiasme en ‘pit’. Een gemeente waar (sport)evenementen en (sport)verenigingen uitgroeien tot iets moois en ook elke zelfstandige zich gesteund weet,” zegt Ben.