Pol George

Gemeenteraadslid, Fractieleider & bestuurslid CD&V

Gemeenteraadslid 2000-2024
Fractieleider in de Gemeenteraad 2018-2024
Bestuurslid dagelijks bestuur 2018-2024
Bestuurslid CD&V Plus 2000-2024

Wie is Pol? 

Pol George (66) is geboren te Veurne,  gehuwd met Ginette Vandemaele, die jarenlang de sportzaak ‘Sportacus’ uitbaatte in de Zeelaan. Samen hebben ze 3 kinderen Lore, Charlotte en Elize. Hij studeerde kinesitherapie en was jarenlang zelfstandig kinesitherapeut in De Panne. In 2007 zette hij met het diploma Vastgoedmakelaar de stap naar de vastgoedsector, ondertussen is hij bestuurder en expert vastgoedmakelaar bij de vastgroep Dewaele met als uitvalbasis kantoor Koksijde en kantoor Veurne. 

Op vrije momenten kan je Pol terugvinden in Tennis- en padel club L’ Armorial De Panne, niet enkel als helpende hand, hij is ook de drijvende kracht achter verschillende tornooien en feestjes in de tennisclub.…. en uiteraard slaat hij zelf ook graag een balletje. Tevens is hij voorzitter van het recreatief volleybaltornooi ‘Schakel – Zonnestraal’. Hij beoefent deze sport nog steeds en is ook een vurige supporter van Volley Knack Roeselare. 

Naast het sportieve is Pol ook al vele jaren bestuurslid van Unizo De Panne-Adinkerke. 

Sedert 2000 kriebelt de politieke microbe, samen met Johan Blieck startte hij toen zijn carrière in het politieke speelveld.  

Hij staat steeds paraat als helpende hand en heeft een groot organisatietalent. Pol is vriendelijk, sociaal, down to earth, geengageerd, hands-on en punctueel. De juiste karaktereigenschappen die ook zijn lange carrière in de politiek ten goede komen. 

Thema's

  • Sport
  • Financiën
  • Lokale economie en Toerisme
  • Sociaal beleid
  • Mobiliteit en veiligheid

Contactgegevens 

Adres:  
Dijk 17 
8660 De Panne 

Gsm- nummer: 
0477/230.506 

E-mail: 
[email protected]