Nele Seys

Bestuurslid CD&V

Bestuurslid CD&V Plus

 

Wie is Nele?

Nele Seys (39) is geboren te Veurne, gehuwd met Bart Goderis en samen hebben ze 2 kinderen Lore(14) & Lucas(10). Aan het Annuntiata in Veurne koos ze voor de opleiding Techniek Wetenschappen, waarna ze verder studeerde voor haar bachelor Voedings-& dieetkunde aan het KHBO te brugge. De eerste 12 jaren van haar carrière werkte ze in de zorgsector. Sedert 2017  staat ze mee aan het roer van de schrijnwerkerij Goderis- Devrome van haar man Bart Goderis.

Op vrije momenten in het weekend staat familie centraal: ‘De zaterdagen zijn werkdagen, maar vrijdagavond komen we vaak met de verschillende generaties samen rond de tafel bij mijn mama. Zondag is rustdag, die spenderen we met de kinderen als ze terug zijn van Chiro Windekind & we genieten van de kleine dingen. We houden ook van lekker eten en reizen.’

Actief zijn in het verenigingsleven werd Nele met de paplepel ingegeven: in haar jonge jaren was ze bestuurslid van de KAJ Wulpen en hielp ze vaak een handje mee met haar ouders die bestuurslid waren in verschillende verenigingen (Pasar, de gezinsbond, Femma,…). De microbe is duidelijk blijven kleven: Nele zat in het bestuur van Femma Koksijde/ Femm’a la mér en is sedert 2023 bestuurlid van Unizo. Je vindt haar als helpende hand terug op alle activiteiten van Unizo, daarnaast is ze ook leesouder op de school van haar kinderen.

Het voelt als een logische volgende stap om haar sociaal engagement verder te zetten in de politiek. Vraag je het haar vrienden, dan omschrijven ze Nele als een harde werker, steeds vriendelijk, sociaal en geëngageerd.

 

Contactgegevens

Adres:
Veldstraat 75/2
8660 Adinkerke

Gsm- nummer:
0473/777.576

E-mail:
[email protected]