Olivier Strubbe

14e opvolger Vlaams Parlement

Wie ben je?

Opgegroeid in Zeebrugge, Oostkerke (Damme) en Dudzele. Ik studeerde af aan de Hotelschool Ter Groene Poorte. Ondertussen ben ik 21 jaar gehuwd en papa van 2 tieners (18 en 16). Beroepshalve werk ik als bediende-verkoper in Colruyt Sint Pieters, maar ben ook zelfstandige in bijberoep (KDOOS). Vrije tijd: voetbal kijken, hardlopen, toneelspeler, carnavalist. Voorzitter van het Dudzeels feestcomité, bestuurslid van Unizo Dudzele. Ik ben dus graag tussen de mensen.

Waarom ben je kandidaat op 9 juni?

De politiek dichterbij de burger brengen was en is mijn motivatie. Als inwoner van een landelijk gemeente (Dudzele) blijft het een zaak om het leefbaar te houden in landelijke gebieden. We moeten ons blijven inzetten voor onze verenigingen en vrijwilligers, zij zijn van levensbelang.

Wat is je favoriete plekje in onze provincie?

Onze provincie heeft heel wat mooie plekjes....het is moeilijk kiezen. Het zwin, strand en zee, onze polders, het historische Brugge... maar misschien moet ik het niet te ver zoeken en kan ik best wel genieten van het uitzicht in het Cathemgoed van Dudzele. Ideaal voor een wandeling.