10de fietszoektocht CD&V Opwijk-Mazenzele

Publicatiedatum

Auteur

Liesbeth Vervloet

Deel dit artikel

Zoals gewoonlijk organiseren wij voor de 10de keer onze zomerse CD&V fietszoektocht.
Dit jaar gaat deze door van 29 juni tot 1 september 2024.
Met start aan het station te Opwijk gaat de tocht verder via Lebbeke en Baasrode naar het pittoreske Vlassenbroek met zijn kerkje. Via de Scheldedijk wordt er verder gereden naar de Ros Beiaardstad Dendermonde met zijn mooie Grote Markt en enkele mooie, weinig bekende plekjes.
De tocht gaat langs kalme, platte wegen en bedraagt ongeveer 32 km.
De zoektocht omvat een 20-tal vragen en een fotovraag.
Iedere deelnemer ontvangt tijdens de prijsuitreiking in Keet, op vrijdag 13 september (20 uur), een mooie prijs. Zet het alvast in je agenda!
De deelnameformulieren zullen te koop zijn aan de democratische prijs van 7 Euro bij:
🧡Bookshop Mia (Ringlaan)
🧡Cafetaria Hof Ten Hemelrijk
🧡Boekhandel ’t Pleintje (Nijverseel)
🧡Keet (station Opwijk).
Hopelijk komen we je onderweg ergens tegen! Geniet ervan!

Nieuws uit Opwijk

Ronny Vanderstraeten won CD&V-fietszoektocht

In het Bakhuis van het Hof Ten Hemelrijck vond de prijsuitreiking plaats van de 9de fietszoektocht ingericht door CD&V Opwijk. Deze zoektocht bracht de deelnemers van Opwijk naar de Dender via Lebbeke, Denderbelle, Wieze en terug en dit via rustige wegen.

Fietszoektocht 2023

Reeds voor de 9de maal organiseert CD&V Opwijk-Mazenzele van zaterdag 1 juli tot en met zondag 3 september zijn fietszoektocht langs rustige en vlakke wegen met mooie prijzen.

Samen naar het Santé festival van CD&V

Je hebt het ongetwijfeld al ergens gelezen. Dit jaar zal de familiedag van CD&V vervangen worden door een Santé festival in De Ster in Sint-Niklaas op zaterdag 13 mei

Hier kan je genieten van een fantastische dag vol muziek, fijn gezelschap en animatie (darts, games, wandeling,...) voor jong en oud. Je bent van harte welkom vanaf 13u. Afsluiten doen we rond 21u15.